O lo'o fa'aalia e le Kamupani a Jiulong lana fa'atonuga o uta ma ta'avale mea fa'aoga i EISENWARENMESSE

O le Kamupani a Jiulong, o se tagata ta'alo fa'aaloalogia i le fa'afoeina o uta ma mea fa'aoloa, na auai talu ai nei i le EISENWARENMESSE, o se fa'asalalauga fa'atauvaga muamua mo le vaega o meafaigaluega. I le taimi o lenei faʻamoemoe faʻapitoa, na galulue faʻatasi le kamupani ma le tele o tagata faʻatau, faʻavaeina le faavae mo le faʻaleleia atili o le galulue faʻatasi ma fuafuaga i le lumanaʻi. Faatasi ai ma le silia ma le 30 tausaga o le poto masani ma se fale gaosi oloa tuuto, Jiulong Company na faʻaalia lona tomai i le faʻatonutonuina o uta, taulaʻi atu i faʻamau faʻapipiʻi ma faʻamau faʻamau, aʻo faʻalauiloa atu foi lana faʻasologa o mea faʻapipiʻi o mea faʻapipiʻi ma mea faʻapitoa.nonoa otometi i lalo.

I lalo o le siosiomaga malosi i EISENWARENMESSE, Jiulong Company na faʻaalia lana tautinoga i le faʻaleleia o sootaga malolosi ma tumau ma ana tagata faʻatau. E ala i se faasologa o fuafuaga faataatitia ma fegalegaleaiga anoa, na faamautu ai e le kamupani lona tulaga o se paaga faatuatuaina ma saili avanoa e faaloloto ai le galulue faatasi ma le galulue faatasi i le lumanai.

fa'aaliga

I le avea ai o se kamupani ua leva ona iai lana lava fale gaosi oloa, o le Kamupani a Jiulong atonu e le o se tagata taʻutaʻua faʻapisinisi, ae ua fausia ai se talaaga mautu mo le tuʻuina atu o vaifofo sili ona lelei. I le faʻaaliga, na faʻamamafaina ai e le kamupani lona taulaiga autu i le faasologa o uta, faʻaalia lona tele ofa'amau fa'amau utama nonoa i lalo. O nei oloa taua o loʻo i ai se sao taua i le faʻamautuina ma le faʻamautuina o uta i taimi o femalagaiga, faʻafeiloaʻi manaʻoga taua o vaega faʻatau ma vaʻa. E ala i le faʻailoaina o le faʻamaoni, tumau, ma le faʻafouga o loʻo iai i nei ofo, na faʻamamafaina ai e le Kamupani a Jiulong lana tautinoga i le tuʻuina atu o vaifofo sili ona lelei mo le puleaina o uta.

I le faaopoopo atu i ana oloa autu, na faʻaaogaina e le Kamupani a Jiulong le faʻavae i EISENWARENMESSE e faʻalauiloa ai lana faʻasologa o mea e faʻaogaina ai loli. O nei mea faʻaoga e manaʻomia mo le faʻamautinoaina o le saogalemu ma le mautu o loli i le taimi o le utaina ma le laʻuina o gaioiga, faʻaopoopo le faʻatulagaina o le kamupani o se tuʻuina atu atoatoa o fofo felauaiga. E le gata i lea, o le faʻaofiina o fusi faʻapipiʻi otometi na faʻaalia ai le malosi o le Kamupani a Jiulong mo le faʻafouina ma lana tautinoga i le faʻatalanoaina o manaoga faʻaleleia o pisinisi i oloa faʻaonaponei.

O le galulue malosi a le Kamupani a Jiulong ma tagata fa'atau ma paaga fa'apisinisi i le taimi o le EISENWARENMESSE na fa'atulaga ai le tulaga mo le fa'amalosia o faiga fa'apa'aga ma feso'ota'iga. E ala i le amataina o talanoaga ma le faʻaleleia o fesoʻotaʻiga, na taumafai le kamupani e faʻamalosia sootaga o loʻo iai ma suʻesuʻe auala fou mo le tuputupu aʻe ma le manuia i totonu o le alamanuia.

I le faaiuga, o le auai o le Kamupani a Jiulong i EISENWARENMESSE na faʻataʻitaʻia ai lona faʻamaoni i le tuʻuina atu o faʻataʻitaʻiga sili ona lelei o uta ma faʻaogaina o loli. E ala i le faʻamalamalamaina o ana mea faʻapipiʻi uta, faʻamau faʻamau, faʻasologa o mea e faʻaleleia ai, ma fusi faʻapipiʻi otometi fou, na faʻamalosia ai e le kamupani lana tautinoga i le faʻataunuʻuina o manaʻoga faʻapisinisi i fofo sili ona lelei, faʻalagolago. Faatasi ai ma le taulai atu i le fausiaina o faiga faapaaga tumau ma le faʻamalosia o le galulue faʻatasi, Jiulong Company na tulaʻi mai EISENWARENMESSE ma se vaʻaiga manino mo le faʻamalosia o lona tulaga i le maketi ma saunia le ala mo le alualu i luma ma le manuia.


Taimi meli: Mati-08-2024