2023 Aso Jiulong Atinae i fafo

O le taimi lenei, na matou o mai i le Shuanglin Village i Ninghai County mo le faʻalauteleina i fafo o le Aso Jiulong.O iinei e matagofie le matagofie o le vaaiga, o le ea e fou ma manaia, faalagolago i luga o mauga ma vai, o se oa feng shui matagofie, puipui paʻepaʻe ma paʻu uliuli, natia i le mutia ma laau.

1122 (5)

1122 (1)

Ua sa'o le la, e le mago le savili.I lalo o le taʻitaʻiga a le faiaoga o le tolauapiga, sa faʻapotopoto tagata uma i le mutia ma laʻau mo galuega faʻasalalau i lenei aso.
A o lei amataina le gaoioiga, sa fai muamua le faiaoga i tagata uma e tuu o latou lima i luga o tauau o a latou paga, pipii tauau o le tasi ma le isi, sasa o latou tua, ma patipati lima ma vae o le tasi ma le isi.O le mafanafana mafanafana sootaga e le gata na aveesea ai le vaivai i galuega ma le olaga, ae na motusia foi le tulaga masani o le fegalegaleai ma le tasi i le isi i aso o le vaiaso, ma faasolosolo malie le mafanafana o le siosiomaga!
I lalo o le ta'ita'iga a le faiaoga, o lo'o galulue malosi sui o le 'au o vaega ta'itasi e fai, ma o lo'o fa'asolosolo malie le igoa o le 'au ma le fa'ailoga a le 'au.E eseese sitaili a ‘au e 4, ma o pa’aga laiti o ‘au ta’itasi ua tumu i le agaga ma sauni e fa’afetaui le isi tauvaga!

1122 (3) 1122 (4) 1122 (5)

O le fauina o se olo fa'atasi o se su'ega fa'apitoa o le galulue fa'atasi o le malamalama i le ta'aloga.E ala i lu'itau, e mafai ona tatou ausia le matafaioi o le fa'aleleia atili o le malamalama ma le fa'aleleia atili o le autasi.
A fa'ata'ita'i, ta talanoa pe fa'afefea ona tu'u muamua, ona va'ai lea po'o fea o le a fa'apipi'i muamua, ona fa'agesegese lea o poloka olo ina ia latou le. 'e pa'ū.Sa i ai se pa'u i le taimi o toleniga, ae sa talitonu tagata uma.A amata le tauvaga aloa'ia, e tu'u i luga e 'au ta'itasi le fogafale maualuga i le taimi lelei!
Ia tutu faatasi, fausia le olo manuia!

E 4 mea e tutupu i le mea na tupu, e pei o le tisiketi faalua, tapolo tapolo, tisike iva ma tisiki bowling.E ala i ituaiga eseese o taʻaloga fou, tuʻu le Frisbee e alu ese, tuʻu le fiafia e alu ese.
'Ioe!O paaga sa auai na pasia ma le poto le tisiketi, felagolagomai le tasi ma le isi, ma fiafia i le malie o Frisbee ma le matagofie o le taaloga a le vaega.O tama'i pa'aga i le fa'afiafiaga sa matua'i fiafia ma fa'atauva.Na fa'atoa mae'a muamua le Patopa ile ta'aloga ma le taimi e 2 minute 21 sekone.
Ina ua maeʻa le mea na tupu, na faia e le kamupani le semina mo le ogatotonu o le tausaga ma le fonotaga a paaga i le ogatotonu o tausaga, ma talanoaina le aotelega o le ogatotonu o le tausaga ma le afa lona lua o le tausaga, le vaaiga mo le tausaga a sau, ma manatu ma fautuaga i luga o le maualuga. -atinae lelei o le kamupani.
Ina ia faʻalauteleina le faʻaleleia o nuʻu i tua, faʻamalolo le malosi o faʻatoʻaga ma atinaʻe i tua, ma faʻalauteleina le faʻalauiloaina o le mafuaʻaga o le toe faʻaleleia o nuʻu i tua ma atinaʻe i le vaitau fou, matou te faʻamoemoe o le a mafai e a matou gaioiga faʻalauteleina ona faʻailoa atu i le tele o tagata lenei nofoaga matagofie o Ninghai Shuanglin Village. .

1122 (4)

O lenei fa'alautelega i fafo o galuega faufale na faia ai e tagata uma ona iloa loloto le taua o feso'ota'iga a le 'au ma le galulue fa'atasi o le 'au, fa'aauau le agaga tau o le 'au, lagona le malosi o le 'au, ma iloa le fiafia o le manumalo.
Ou te talitonu i le isi galuega, o le ae maua se foliga fou ma se uiga maualuga.Faʻaauau pea le faʻaauauina o gaioiga o le lototele e luʻi ai, lotogatasi, vaevaega o galuega ma le galulue faʻatasi o le agaga o le 'au, fesoasoani ia Jiulong e folau!


Taimi meli: Sep-08-2023