2023 Fonotaga Ta'aloga i fafo Jiulong

Ta'aloga ta'aloga, matata faigaluega pipii i le "tauivi malae, tauiviga galuega e fa'afiafiaina ai le olaga e sili atu nai lo" fa'aupuga na matou fa'afeiloa'i i ta'aloga fa'aletausaga fa'aletausaga a Jiulong International.

信图片_20230526154854

O le ta'aloga muamua, o se a'a laina tutusa o le galulue fa'atasi ma tomai, e tele tomai i le ta'aloga e fa'atalanoaina ma le toto'a, galulue fa'atasi.Ina ua uma ona fai soo a au taitasi, o le polo i luga o le maea na atili mautu ma le leoa.
I le taimi o le faagasologa, o le felagolagomai i le va o le 'au e tofotofoina, o le fesoʻotaʻiga ma amioga i le va o tagata o le 'au e suia, faʻaleleia le agaga o le 'au, ma faʻaosofia le tuʻinanau.

信图片_20230526154917

Le taaloga lona lua.Ina ua ou vaai atu i au uo o taaalo faatasi i le pa’u, sa latou le malamalama lava i tulafono, sa le lelei le galulue faatasi, ma sa faapa’u lava le polo e piki i luga le polo.Ona, ina ua uma se faataitaiga puupuu, sa amata malie ona latou maua se malamalama le malamalama, ma sa lamolemole a latou gaioioiga e pei o le tasi lima ma le tasi vae, seia iu ina latou maua se togi maoae.E sili atu ona faigofie le faamaopoopoina o vae o le tagata nai lo le faamaopoopoina o gaioiga a le toatele o tagata, ina ia mafai ai e tagata e toavalu ona tutusa lelei ma le tagata e toatasi, ona o le latou tuliina o le polo e tasi.

信图片_20230526154923

O le taaloga lona tolu.Faatasi ai ma le upu a le laufali, ua amata le uati!O 'au ta'itasi o uo e saosaoa, oso i luga le maea 40 i le taimi e tasi, piki i luga le ipu ua tumu i le vai e sili ona saoasaoa i le tu'uina atu o le pa lona lua, lima ma vae ma oso i le pito, ona toe amata lea o le isi pa. !O tagata na fete'ena'i solo ma tumutumu i le au fa'afiafia e mama ma malolosi le alaga, ae na fa'aopoopoina ai fo'i le fiafia o le siosiomaga o le ta'aloga.

信图片_20230526154932

O le taaloga mulimuli, ma fai mai le laufali e amata, na tatala aloaia ai le toso o le taua.O paga laiti o le tauvaga na agai i lalo, ma taulai atu i le malosi, faatasi ai ma le alaga fiafia, i le malosi atoa o le tino.Taumafai malosi, fiafia i le fiafia o le taʻaloga, lagona le manaia o taʻaloga, faʻaalia atoatoa le agaga o le lotogatasi ma le felagolagomaʻi ma se lagona malosi o le mamalu faʻatasi.

信图片_20230526154939

O se taaloga lenei o le lotogatasi ma le galulue faatasi, o se taaloga o le malosi lelei, ma se taaloga o le aoina o le malosi.E ala i le faʻatulagaina ma le faʻatinoina o ituaiga eseese o gaioiga faʻale-aganuʻu ma taʻaloga, o loʻo faʻaleleia i taimi uma le felagolagomaʻi ma le centripetal malosi i le va o tagata faigaluega.Ou te talitonu o paaga uma a Kowloon o le a faʻaauau pea ona faʻaauau le uiga lelei, galue malosi, aoina le malosi ma agai i luma i galuega ma le olaga i le lumanaʻi, ma saofagā i le atinaʻe maualuga o Jiulong!


Taimi meli: Me-26-2023