Malamalama loloto i le fusifusia o uta

Ituaiga eseese o uta uta

Fa'amau fa'apipi'i uta

 

Lever load binder e masani ona faʻaaogaina i le Iunaite Setete, o le tulaga saogalemu e le lelei e pei o le ratchet.

01

 

Fa'amau fa'amau uta

 

O lenei ituaiga o uta matau uta a Amerika e masani ona auina atu i tagata Amerika

x

 

Fa'amau fa'apipi'i uta ma le matau Grab

 

E masani ona faʻatau atu lenei faʻamaufaʻailoga i malo Europa, ma i luga o se eseesega tele o le matau ma le taina, matau matau mo apaʻau, o le matau apaau e vaevaeina i le pine lapotopoto ma e aunoa ma se pine, o le tulaga saogalemu o le pine lapotopoto e maualuga atu nai lo le e aunoa ma se pine, e masani lava i le faaaogaina e mafai ona taofia filifili se'ese'ese i fafo, o le isi o le a avea ma se fusi sikulima i fafo o le faʻasoa, o le i fafo o le faʻasoa o le matafaioi o le puipuia o le faʻaaogaina o le paʻu sikuli pe a uma le tapulaa o le tele.

x1

Le faiga o le gaosiga

 

1. Otioti mea

Muamua lava, o mea uamea lapotopoto e tipiina i se vaega e fai ai le sauniuniga aʻo leʻi faʻamaʻaina

2. O le faia

O le au e faʻavevela i le ogaumu eletise, ma o le 'au e faʻapipiʻiina e ala i le oloina o meafaigaluega e tasi.O le fa'agasologa o le taina i luga o le fa'ailoga lona lua ma fa'amatala i tagata fa'atau e le tatau ona fa'atagaina tagata fa'atau e pa'i fa'afuase'i le oloa.Atonu o le oloa na faatoa taina, e ono mafua ai ni mu tuga.

3. O le faauma

O le fa'amae'aina o le fa'agaioiina o le ratchetfa'apipi'i utasikulima lima ma le sikulima, e ala i le CNC masini masini masini sikulima lima ma siku saito

4. Toga va'ai

E ala i le tipiina uaea masini, tipi ese le avanoa i luga o le au o le ratchet ma le levefa'apipi'i uta

5. viliina

E ala i le faʻaogaina o masini, faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi mulimuli ane o le pu, aemaise lava le faʻaogaina o au, o loʻo i ai le faʻapipiʻiina o le matau apaau o le pu saogalemu.

6. Togafitiga vevela

Matau ma le uaefa'apipi'i uta'au mana'omia togafitiga vevela e maua ai le tete'e oloa

7. O le uelo

Uu le mama filifili matau ua mae'a i le sikulima o lefa'apipi'i uta

8. Fa'apotopotoina

Fa'apipi'i le fa'amau fa'ailoga fa'apipi'i, fa'apea fo'i ma le 'au ua uma ona fa'aogaina ma isi mea fa'aoga

9. Inisiua

Tu'itu'i ese le fa'asoa i totonu o le lima sikulima o le ratchetfa'apipi'i utaina ia puipuia le fa'avili mai le tatalaina atoa

10. Plastic spraying

vali lefa'apipi'i utama le lanu e mana'omia

11. O le afifiina

U'u le tootoofa'apipi'i utavili, fa'apipi'i le pine saogalemu i luga o le matau apa'au, tautau le fa'ailoga fa'ailoga, ufiufi i taga palasitika, pusa ma fa'aputu.

 

Fa'aoga ma su'esu'e le fa'apipi'i uta

 

O le pulea lelei a Jiulong o le a tofotofoina ai le vevesi o vaega taitasi o oloa, ma o le malepelepe o oloa e masani lava e sili atu nai lo le 3 taimi o le vevesi galue.

fa'apipi'i utae masani ona le fa'aaogaina na'o ia.E masani ona faʻaaogaina i filifili ma mama faʻafesoʻotaʻi e fusifusia ai oloa.E masani ona faʻaaogaina i felauaiga logistics e faʻaleleia ai oloa, e pei o tane ma mea faigaluega mamafa

Afai ei ai sou fiafia mo lenei oloa, Pls faʻafesoʻotaʻi matou.

 


Taimi meli: Oke-27-2022