Ua Si'itia e le Kamupani a Jiulong le Fa'afiafiaga i le Fa'aaliga ma ana Oloa Fa'atau

Fa'asa'o oe lava mo se galu o mea fou e pei o Jiulong Company, le au fa'ata'ita'i i lenonoa i laloma le utaina o mea fa'apipi'i, o lo'o sauni mo le fa'aaliga o lo'o lumana'i, e faia mai ia Oketopa 31 ia Novema 2. O le faleoloa a le Kamupani a Jiulong, o lo'o tu'uina atu le numera J11024, e mautinoa e tu'u fa'afiafiaina oe i lona fa'aaliga mata'ina ma le fa'afiafiaga o oloa.

99e88419df2ce3d50a0e052efc132e8

Ua lauiloa mo a latou foafoaga ofoofogia, ua fa'amausaliina e le Kamupani a Jiulong o ia lava o se malosiaga e fa'atatau i ai.O latou fa'amau fa'amau ma fa'amau uta e ta'uta'ua i lo latou tulaga maualuga ma le fa'atuatuaina e le mafaatusalia.O le taulimaina o lau uta e leʻi faigofie pe sili atu le saogalemu!

Laa atu i totonu o le faleoloa a le Kamupani a Jiulong ma maua ai lou aveina atu i se lalolagi o avanoa.Faatasi ai ma se 'au o tagata tomai faʻapitoa i lou avanoa, o le ae mauaina ni oloa fou e faʻapipiʻiina e fetaui ma ou manaʻoga patino.Fa'atofa i auala faigata ma le le saogalemu o le fa'amauina o uta ma talia le lelei ma le fa'aogagofie o taulaga a le Kamupani a Jiulong.

"O le faʻaaliga o lo tatou avanoa lea e faʻafesoʻotaʻi ai ma a tatou tagata faʻatau oloa, malamalama io latou manaʻoga tulaga ese, ma faʻaalia pe faʻapefea ona faʻaopopoina e a tatou oloa le taua tele ia latou gaioiga," o le Faʻatonu Faʻatauga Faʻatau a Jiulong Company."Ua matou sasaa atu o matou loto ma agaga i le fatuina o oloa e faʻatulagaina ai tulaga fou o pisinisi, ma e le mafai ona matou faʻatali e faʻasoa atu i le lalolagi!"

I le fale'oloa a le Kamupani a Jiulong, e le gata ina e molimauina oloa su'eina o le eleele ae fa'apea fo'i ona e iloa le tulaga lelei o auaunaga a tagata fa'atau.O le 'au faauo ma fa'alatalata atu o le a i ai e ta'ita'ia oe i le tele o vaega a Jiulong, e fesoasoani ia te oe e maua ai le tali atoatoa i au uta mana'omia.

O le fa'aaliga e avea o se ipu fa'afefeteina mo manatu tetele ma felagolagoma'i fiafia.O le auai o le Kamupani a Jiulong o lo'o fa'amamafaina ai lana tautinoga e fa'alautele atili le alamanuia, fausia o faiga fa'apa'aga fou, ma fa'amalosia sootaga fa'apolofesa i konetineta.

O lea, 'aua ne'i misia lenei avanoa e su'esu'e ai se lalolagi fou ma tulaga lelei.Felelea'i i le faleta'alo J11024 i le fa'aaliga ma molimauina le auala o lo'o fa'afouina ai e le Kamupani a Jiulong le ta'aloga nonoa i lalo ma uta.Saunia e musuia ma auai i le Jiulong Revolution i aso nei!


Taimi meli: Nov-03-2023